Image Alt

1na1 trening za vodje

Individualni 3-dnevni trening vodenja na premium lokaciji v gozdu.

Prebudi naravno moč vodenja v sebi.

Pristen 1-na-1 trening vodenja v gozdu, s Tonijem, na katerem na novo prebudiš svojo naravno in edinstveno moč vodenja, ki se skriva v tebi.

Naučiš se kako dvome in strahove v kriznih situacijah spremeniti v svoje največje potenciale v življenju. Zbudiš odločnega vodjo v sebi.

Namen treninga?

Ta trening je namenjen le posameznim vodjem. Namen je okrepiti odpornost vodje na spremembe in utrditi sposobnost odločanja. Gozd je edini prostor kjer takoj najdemo pristen stik s sabo in z naravo. S pomočjo Tonija in praktičnih nalog v gozdu najdeš moč, jasnost in odločnost. Za vedno izveš kje in kako poiskati naravno moč za vodenje.

Kako to dosežete?

S Tonijem se povežeta v mikro team, v katerem dobiš svojo vlogo in naloge. Postavita si jasne cilje. Ob večernem ognju naredita šering, v katerem lahko zaupaš svoje izzive, ki so se pojavili čez dan. Nato se z izzivi soočiš in jih presežeš. Naučiš se delati z naravno močjo in voditi sebe.

Cilj treninga?

Cilj treninga vodenja v gozdu je, da okrepiš vodenje. S tem, ko se naučiš voditi sebe, dobiš moč, da odločno vodiš tudi druge. Osvojiš vrlino odzivanja na spremembe in jasne komunikacije, ki sta ključ do uspeha pri vodenju. Vrlino vodenja najhitreje osvojimo v gozdu, kjer ni sodobnih motilcev. Gozd je vir moči, a skriva mnogo naravnih ovir. S tem se hitro učimo temeljnih vrlin in veščin vodenja. Postaneš naravni vodja.

Naravni vodja

✓ Naučili se boste jasno odločati, ker boste našli pristen stik z divjino in s sabo.

✓ Utrdili boste zaupanje vase, ker se boste znali soočiti z dvomi, strahovi in stresom.

✓ Naučili se boste jasno postaviti meje, prevzeti in predati odgovornost.

✓ Znali boste vaše šibkosti spremeniti v svoj največji potencial doma in pri delu.

✓ Spoznali boste serijo uporabnih “wild life hekov” za preživetje doma in pri delu, direktno iz narave, in napravili “mobile detox”.

 

Prebudili boste svojo naravno moč in zaupanje vase. Toni bo premikal vaše meje in sposobnosti v vašem tempu in v skladu z vašimi zmožnostmi.

Moč vodenja najhitreje odkriješ

v gozdu!

1-na1 trening za vodje vodi Toni Baznik »Bazo«

Toni verjame, da se vodja najhitreje razvije v naravi,

v samem središču gozda, v divjini, stran od mestnega vrveža.

Toni je vez, je adapter, med vodjem in naravo. Ima sposobnost, da prenese resnico in moč narave do vsakega vodje, ki potem lahko znanje uporabi pri delu in doma. Toni odpira samozavest, samopodobo in radost vodij. To dela z odliko. Narava je tu, že ves čas, ob nas. On je tolmač, prevajalec narave. Razume in govori jezik narave, kar so mnogi ljudje pozabili.

Za Tonija je najbolj učinkovit 1-na-1 trening vodenja v gozdu. 

Toni o 1-na-1 treningu vodenja

»Na 1-na-1 treningu vodenja se povežeš z naravo, okrepiš in očistiš .« Toni Baznik »Bazo«

Program 1-na-1 treninga za vodje

Kaj se boste iz 1-na-1 treninga vodenja v gozdu naučili za vaše delo in življenje?
Bivak

PREGLED NAD DELOM

Naučili se boste najprej voditi sebe. V nepredvidljivih delovnih okoliščinah si boste znali postaviti bazo, okolje, v katerem boste varni. Iz te »varne« točke boste lahko jasno in pregledno videli situacijo, kaj je potrebno, kaj je pomembno in kam najprej posvetiti pozornost. Ko znate ustvariti svojo bazo za delo, ste pripravljeni na delo s teamom.

Ogenj

Vzdrževanje zavzetosti za delo

Kako ga zanetiti (najti motivacijo za delo) in predvsem, kako ogenj vzdrževati? Osvojili boste vrlino o tem kako “zanetiti” ogenj, strast, motivacijo in zavzetost za življenje in delo. Okrepili boste vztrajnost in zavzetost za delo. To boste lahko prenesli na team.

Orientacija

Doseganje ciljev

Naučili se boste kako poiskati nove priložnosti in poti. Preizkusili boste kako najti pravo pot, ko pridete do razpotja, kako se pravilno odločati na razpotju. Kako najti prave vire za projekte in različne izzive, ki vam pridejo nasproti. S tem boste lahko navdih za druge v teamu.

Voda in hrana

Vitalnost in kreativnost pri delu

Obudili boste kreativnost. Znali si boste poiskati neoporečno vodo v gozdu. Znali boste vzrževati vitalnost. Zverzirali se boste v tem kako nove ideje in predloge pravilno »pripraviti in skuhati«, da ne boste lačni in da bodo sprejete v skupini.

Zaupanje do sebe, ki ga v gozdu vzpostaviš in spoštovanje, ki ga zgradiš, te bosta pripeljala do sreče in uspeha vodenja tima in širše!

Zakaj v gozdu?

Zakaj v gozdu?

Čar treninga v naravi je v tem, da je v naravi skrita resnica in učenje vodenja se odvija hitreje. Toni vas bo popeljal do te naravne resnice in do vrline vodenja. Gozd je univerzalni naravni vir za človeka. Baza pristnih izkušenj, znanja in moči. V sebi skriva nevarnosti, ovire, zato se vse hitreje in bolj intenzivno odvija. Trening se odvija v najbolj neokrnjenih delih Slovenije, kjer vrlino vodenja najhitreje osvojimo, zato ker ni sodobnih motilcev. Dobrodošli.

Iz narave v

pisarno!

” Toni je zakon! Neverjetno in fascinantno, koliko znanja, veščin, izkušenj se skriva v njem. Prav WOW. Zato mislim, da težko najdeš boljšega človeka za tečaj preživetja v naravi. Absolutno ga bom priporočala naprej. ”
Urška M. Hren
” Odkrito lahko rečem, da je bil to najboljši trening za sinhronizacijo sebe in teama. ”
Uroš Ferlin, podjetnik in direktor FACT d.o.o.
“ Na 1-na-1 treningu sem našla pristen stik s sabo in z naravo. Srečala sem se tudi z medvedom, kar je bil eden mojih največjih strahov, a sem ugotovila, da je strah odveč, če ostanem zbrana. ”
Tina Osojnik, podjetnica in direktorica Legal Boutique Osojnik
” Ko misliš, da ni, ti da narava. Zelo dobro smo se povezali z naravo, inštruktor BAZO je car. Pustil sem mobilnik v avtu in v času treninga sem pustil cigarete. Videl sem, da se da! ”
Miha Pečovnik, Roiss 2
” Program mi je bil všeč, ker je bil voden z našim tempom. Brez fizičnega izčrpavanja in v skladu z našimi zmožnostmi. S tem smo se zelo povezali. ”
Tadej Jarc, Roiss 2
“ Spoznal sem, da se da s teamom priti do enake rešitve, kot bi prišel sam. ”
Miha Mišvelj, Red Bull
MNENJA

Fotogalerija z 1-na-1 treninga

Vprašajte nas
za nasvet in ponudbo

Vprašajte za nasvet in ponudbo

Nič vas ne stane, če se posvetujete s strokovnjaki za odkrivanje naravnih moči in edinstvenosti v posamezniku in v teamih. Le zrastete lahko, tako, da zaupate vaše izzive nekomu, ki je predan in zavezan k rasti. In to na najbolj pristen možen način. S treningom in učenjem temeljnih vrlin v naravi.
x

tell me more

Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Or call us for more info:

x