Image Alt

Team building

Za delovne in projektne teame v gozdu.

Prebudite moč teama in se na novo povežite.

Edinstven team building delovnega ali projektnega teama, v pristni naravi, ko se ne umaknemo resnici, kjer nas ne vodi strah, kjer smo močni in združeni. Pristno reagiramo na dražljaje, si jih delimo, skupaj najdemo vsako rešitev, seveda vsak v svoji odgovornosti.

Tako smo lahko le srečni in uspešni člani teama. Tako v divjini kot v podjetju. Cvetimo!

Namen treninga?

Najti edinstveno moč teama in povezavo z vodstvom. Vzpostavili boste pristen stik s sabo, z drugimi v teamu in z naravo. Vsak bo zase poiskal moč, jasnost in odločnost, ki jo ima v sebi. Od treninga naprej boste znali kot delovni team poiskati pravo rešitev, jo skomunicirati s svojim vodstvom in navzven, ter tako uspešno izvesti zadane cilje tudi v najbolj kritičnih situacijah, tako v poslu kot doma. Poiščete naravno moč v sebi in v teamu.

Kako to dosežete?

Povežemo se v enoten team, v katerem vsak dobi svojo vlogo in nalogo. Postavimo si jasne cilje. Ob večernem ognju naredimo krog zaupanja, v katerem vsak lahko deli in zaupa svoje izzive na poti do cilja. Vsak prejme feedback. Nato se vsak vodja z izzivi sooči in jih preseže. Naučite se povezovati med člani teama.

Cilj treninga?

Cilj treninga za člane teama je, da vsak posameznik osvoji vrlino odzivanja na spremembe in jasne komunikacije, ki sta ključ do uspeha v poslu. Najhitreje ju osvojimo v gozdu, kjer ni sodobnih motilcev. Gozd je vir moči, a skriva mnogo naravnih ovir. S tem se hitro učimo temeljnih vrlin, ki so ključne za uspeh. S tem, ko se naučite povezovati z ostalimi člani v teamu, dobite moč, da uspešno opravljate svoje delo. Ustvarite zaupanje med člani teama. 

Naravna moč teama

✓ Naučili se boste jasno komunicirati v teamu, ker boste našli pristen stik s sabo, s skupino in z divjino. Celotni team se bo povezal med sabo.

✓ Mirno boste znali najti rešitev v vsaki situaciji pri delu v teamu.

✓ Odpravili boste strah in dvome pred ključnimi odločitvami in odgovornostjo. Naučili se boste kaj pričakovati od sebe in ostalih v teamu in v kriznih situacijah.

✓ Znali boste odkriti svoje največje šibkosti pri izvajanju nalog in jih spremeniti v svoj največji potencial. To boste prepoznali tudi pri drugih v teamu.

✓ Naredili boste “Mobile Detox” in spoznali “heke” za upravljanje stresa.

 

Prebudili boste notranjo moč, zaupanje in spoštovanje teama. Jasnost in povezanost teama bo okrepila rast vašega posla. 

Moč in povezanost se najhitreje odkrije v

gozdu!

Trening vodi Toni Baznik »Bazo«

Toni verjame, da se zaupanje teama najhitreje vzpostavi v naravi, v samem središču gozda, v divjini, stran od mestnega vrveža.

Toni je vez, je adapter, med posameznikom, teamom in naravo. Ima sposobnost, da prenese resnico in moč narave v team, do vsakega posameznika, ki potem lahko znanje uporabi pri delu in doma. Toni odpira samozavest, samopodobo in radost v ljudeh. To dela z odliko. Narava je tu, že ves čas, ob nas. On je tolmač, prevajalec narave. Razume in govori jezik narave, kar so mnogi ljudje pozabili.

Jasna komunikacija v teamu je za Tonija ključna.

Toni o team buildingu v gozdu

»Na tem treningu mi je bil najbolj všeč team. So se zelo hitro povezali in zelo organizirano iskali rešitve. Vse naloge so bile opravljene in cilj treninga je bil dosežen.« Toni Baznik »Bazo«

Program

Kaj se boste iz treninga za vodstvo v gozdu naučili za vaše delo in življenje?
Bivak

Pregled nad delom

Naučili se boste delovati usklajeno v teamu. V nepredvidljivih delovnih okoliščinah si boste znali postaviti bazo, okolje, v katerem boste varni in bo varna za ves team. Iz te »varne« točke boste lahko jasno in pregledno videli situacijo, kaj je potrebno, kaj je pomembno in kam najprej posvetiti pozornost. Postavljena baza je osnova za uspešno delo s teamom.

Ogenj

Vzdrževanje zavzetosti za delo

Kako ga zanetiti (najti strast) in predvsem, kako ogenj vzdrževati. Kdo v teamu je tisti, ki ga bo vzdrževal in kako bomo ostali prispevali k temu? Ogenj (projekt) gori le, če imamo dobro »gorivo« (prave elemente) in ga s tem vzdržujemo (kdo je “fire keeper”), to pa je aktivnost, ki zahteva timsko delo. Aktivirali boste zavzetost v teamu.

Orientacija

Doseganje ciljev

Naučili se boste kako poiskati nove priložnosti in poti. Preizkusili boste kako najti pravo pot, ko pridete do razpotja, kako se pravilno odločati na razpotju. Kako najti prave vire za projekte in različne izzive, ki vam pridejo nasproti. S tem boste lahko navdih za druge v teamu in drugi v teamu za vas.

voda in hrana

Vzdrževanje vitalnosti in doslednosti

Upoštevanje kvalitet posameznikov, razumevanje in sodelovanje, pripeljejo do dobrega rezultata. Vsi si želimo dobro jesti, kakšna bo hrana in koliko si jo lahko razdelimo, je odvisno od stopnje harmonije in dobrega počutja, ki ga dosegamo kot tam. Vitalnost in doslednost sta ključni za uspeh teamov znotraj podjetja.

Zaupanje, ki ga bomo vzpostavili in spoštovanje, ki ga bomo zgradili, nas bosta pripeljala do sreče in uspeha znotraj teama in širše!

Zakaj v gozdu?

Zakaj v gozdu?

Čar treninga v naravi je v tem, da je v naravi skrita resnica in povezovanje v teamu se odvija hitreje. Toni vas bo popeljal do te naravne resnice in do vrlin delovanja v teamu. Gozd je univerzalni naravni vir za človeka. Baza pristnih izkušenj, znanja in moči. V sebi skriva nevarnosti, ovire, zato se vse hitreje in bolj intenzivno odvija. Trening se odvija v najbolj neokrnjenih delih Slovenije, kjer vrlino teamsko dinamiko najhitreje osvojimo, zato ker ni sodobnih motilcev. Dobrodošli.

Iz narave v

pisarno!

” Toni je zakon! Neverjetno in fascinantno, koliko znanja, veščin, izkušenj se skriva v njem. Prav WOW. Zato mislim, da težko najdeš boljšega človeka za tečaj preživetja v naravi. Absolutno ga bom priporočala naprej. ”
Urška M. Hren
” Odkrito lahko rečem, da je bil to najboljši trening za sinhronizacijo sebe in teama. ”
Uroš Ferlin, podjetnik in direktor FACT d.o.o.
“ Na 1-na-1 treningu sem našla pristen stik s sabo in z naravo. Srečala sem se tudi z medvedom, kar je bil eden mojih največjih strahov, a sem ugotovila, da je strah odveč, če ostanem zbrana. ”
Tina Osojnik, podjetnica in direktorica Legal Boutique Osojnik
” Ko misliš, da ni, ti da narava. Zelo dobro smo se povezali z naravo, inštruktor BAZO je car. Pustil sem mobilnik v avtu in v času treninga sem pustil cigarete. Videl sem, da se da! ”
Miha Pečovnik, Roiss 2
” Program mi je bil všeč, ker je bil voden z našim tempom. Brez fizičnega izčrpavanja in v skladu z našimi zmožnostmi. S tem smo se zelo povezali. ”
Tadej Jarc, Roiss 2
“ Spoznal sem, da se da s teamom priti do enake rešitve, kot bi prišel sam. ”
Miha Mišvelj, Red Bull
MNENJA

Fotogalerija s team buildingov

Vprašajte nas
za nasvet in ponudbo

Vprašajte za nasvet in ponudbo

Nič vas ne stane, če se posvetujete s strokovnjaki za odkrivanje edinstvenih moči v posamezniku in v teamih. Le zrastete lahko, tako, da zaupate vaše izzive nekomu, ki je predan in zavezan k rasti. In to na najbolj pristen možen način. S treningom in učenjem temeljnih vrlin v naravi.
x

tell me more

Enter your details below and learn about all the perks you get by using Xtrail Explorer.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Or call us for more info:

x